Jäämeren rannoilla pesiviä pikkukajavia muuttaa loppusyksyllä Suomen yli lounaaseen vaihtelevia määriä joka vuosi. Koska muuttokausi on pitkä ja riippuu talven tulosta, nähdään pikkukajavia Suomessa myös joulukuussa ja satunnaisesti myöhemminkin.
Alueen ainut talvihavainto koskee Tuusulanjärvellä liikkunutta nuorta lintua, joka nähtiin Tuusulan Rantamossa 15.1.1975.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti